Linde safety scan

Het beste advies voor uw veiligheid!

Veiligheid is een belangrijke factor voor de productiviteit in omgevingen waarin rijdend materieel en lopend personeel zich door dezelfde ruimte bewegen. De Linde Safety Scan is een heldere, gestructureerde adviesdienst waarmee u en uw veiligheidsexperts de veiligheid van het verkeer binnen uw magazijn of warehouse kunnen optimaliseren.

Ons veiligheidsadvies is gebaseerd op uitgebreide en grondige kennis van hedendaagse intra-logistieke en onze innovatieve werkwijze. Onze speciaal opgeleide consultants voeren een systematische en stapsgewijze analyse uit van de potentiele gevaren in magazijnen en productieomgevingen.

Op basis van de uitgevoerde analyse doen onze consultants aanbevelingen voor organisatorische en technische oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Met de Linde Safety Scan minimaliseert u de potentiele veiligheidsrisico's die zich voordoen in een omgeving waar zich zowel lopend personeel als rijdend materieel bevindt. Na Implementatie van de aanbevolen maatregelen kunt u snel profiteren van:

Minder ongevallen met letsel en aanrijdingen en minder bijkomende schade

Hogere productiviteit door minder onderbrekingen en lagere herstelkosten

Lagere premies voor arbeidsongevallenverzekering 

 

Investeer in een veilige werkomgeving

De Linde Safety Scan benadrukt uw inzet voor de zorgplicht als werkgever, en laat zien dat u investeert in de veiligheid en het welzijn van uw werknemers:

U verbetert het bewustzijn van uw werknemers met betrekking tot potentieel gevaarlijke activiteiten of situaties

U promoot een algeheel bewustzijn op het gebied van veiligheid

U zorgt voor een consistente en vlotte doorstroming van het interne materiaal- en persoonsverkeer

De Linde Safety Scan zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de veiligheid van uw werknemers en rijdend materieel, en dat ziet u terug in een blijvende stijging van de efficientie en productiviteit.

 

 

U wilt hulp bij het verbeteren van de veiligheid in uw magazijn of warehouse?

U wilt kosten besparen door schadereductie?

                             offerte aanvragen     meer informatie aanvragen

 

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for