Linde safety guard

Kostenbeheersing door verhoogde veiligheid

De veiligheid van uw medewerkers is een van de belangrijkste zaken op de werkvloer. Een eenvoudige oplossing die u kunt implementeren om de veiligheid in een magazijn te verhogen, is de Linde Safety Guard. 

Werking Linde Safety Guard 

De Linde Safety Guard, een sensor, wordt gedragen door de medewerkers  op de werkvloer. Deze sensor zendt een signaal uit, welke ontvangen wordt door een ontvanger die op de heftruck gemonteerd is.

De Linde Safety Guard ontvanger kan zo ingesteld worden dat de bestuur van de truck automatisch een melding ontvangen wanneer zich er een persoon binnen een voor gedefinieerde straal van de truck bevindt. Door deze melding kan de chauffeur anticiperen op de situatie. Zo wordt de veiligheid voor uw medewerkers verhoogd en kan hiermee het risico op eventuele ongevallen teruggebracht worden.

 

 

Voordelen integratie Linde Safety Guard 

Het implementeren van deze oplossing binnen uw bedrijf verhoogt de veiligheid van uw medewerkers. Daarnaast wordt het risico op ongevallen en schades verkleind. En kosten gereduceerd. Deze oplossing kan eenvoudig binnen uw bedrijf en op elke truck geimplementeerd worden.

Hogere veiligheid van de medewerkers

Kostenreductie

Minder ongevallen en schades 

Eenvoudige oplossing

Wilt u ook een veiligere werkomgeving creeren voor uw medewerkers? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de implementatie van de Linde Safety Guard binnen uw bedrijf!

                             offerte aanvragen    meer informatie aanvragen

 

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for