Motrac is in 1954 opgericht en sindsdien toonaangevend als totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen. Door ons grote netwerk en technologische hoogstaande producten behoren wij tot de top in Nederland, met inmiddels 4 vestigingen Almere (hoofdkantoor), Zwijndrecht, Apeldoorn en Venlo. Met zusterbedrijf Reesink Logistic Solutions (RLS) bieden we expertise en engineering voor de volledige inrichting van geautomatiseerde warehouses. Onze kernactiviteiten zijn:

Linde heftrucks & magazijntrucks (nieuw en gebruikt)

Inrichting van geautomatiseerde warehouses

Magazijnstellingen, AutoStore, magazijnkranen, conveyor systemen

Heftruck- en magazijntrucktrainingen

Een veilig intern transport (diverse producten en diensten)

Leasing en Verhuur

Service en onderdelen

Het uitgangspunt bij ons advies is altijd een besparing op de operationele kosten op uw interne logistiek. Maak kennis met onze organisatie en ervaar hoe onze expertise leidt tot resultaten. Meer informatie vindt u op Motrac.nl.

LINDE

Met ruim 100.000 verkochte heftrucks en magazijn-technische producten per jaar behoort Linde tot de meest vooraanstaande material handling fabrikanten wereldwijd. Naast producten zoals heftrucks, stapelaars, reachtrucks, pallettrucks en smalle gangen trucks, biedt Linde ook diverse veiligheidsoplossingen voor de veiligheid van de chauffeur en voetgangers. Denk aan de Safety Pilot, Load Control, Active Stability Control en diverse veiligheid verhogende verlichtingsopties zoals de gepatenteerde Blue Spot.

De kosten efficiënte Linde producten overtuigen niet alléén door erkende, innovatieve technieken, maar ook door de lage energie- en onderhoudskosten, die tot 40% onder die van de concurrentie liggen. Linde is, vergeleken met concurrerende fabrikanten, hét premium merk voor al uw intern logistieke oplossingen.

FOCUS OP EFFICIËNTE EN VEILIGE TECHNOLOGIEËN

Bij Linde is duurzaamheid vanaf het begin inherent aan het product. Linde werkt continu aan het verbeteren van duurzame eigenschappen van de producten. Dit betreft voornamelijk de vermindering van de uitstoot van diesel- en LPG-vorkheftrucks. Hoogwaardige elektrische trucks met een laag energieverbruik en de ontwikkeling van alternatieve technologieën.

Productontwikkeling is gericht op de persoon die de machine bedient: de ergonomische filosofie van Linde betekent dat de machine letterlijk rondom de persoon is gebouwd. Alle elementen in en rondom de trucks zijn zo ingericht dat de bestuurder zo comfortabel en intuïtief mogelijk kan werken. Actieve en passieve veiligheidssystemen beschermen de gezondheid en voorkomen ongevallen.