Slangen
Hydrauliekslangen

Slangen

Riskeer geen schade aan uw Linde vorkheftruck, of olielekkage op de vloer doordat u denkt wat tijd en geld te besparen. Wanneer het gaat om de prestaties van het hydraulische systeem van uw Linde heftruck, zorg dan voor de juiste hydrauliekslangen en hydrauliekleidingen. Neem geen risico met (zelf)gemaakte producten. Voor bedrijfszekerheid en een lange levensduur is niets belangrijker dan het gebruik van originele Linde onderdelen. Elke hydrauliekslang is door ingenieurs ontworpen voor een specifieke machine met specifieke toepassingen.

Linde hydrauliekslangen bieden:

Duurzaamheid. In tegenstelling tot sommige vervangingsslangen zijn Linde hydrauliekslangen maximaal bestand tegen chemische stoffen, vocht, hitte, schuren en hoge werkdruk van uw Linde vorkheftruck.

Specifieke toepassingen. De vorm wordt altijd bepaald door de functie. Andere leveranciers willen met generieke slangen dezelfde standaard halen. U weet echter nooit of een nagemaakte slang aan de juiste specificaties voor de toepassing voldoet.

Onderhoudstips voor Linde hydrauliekslangen:

Inspecteer slangen dagelijks. Kijk naar signalen van lekkage, een natte machine of slang, olievlekken, stof op een vette ondergrond of een lage oliestand in het reservoir.

Onderzoek de olie in het reservoir. Wanneer de olie er melkachtig uitziet is de olie vermengd met lucht of water. Dit kan leiden tot grote storingen of schade in het hydraulische systeem indien hier niets aan gedaan wordt.

Vervang o-ringen volgens schema. O-ringen moeten iedere keer wanneer een slang wordt losgemaakt, worden vervangen om lekkages te voorkomen.

Er zijn 2968 producten.

Item 1-12 van 2968 in totaal item(s)
Actieve filters