Wielen
Wielen en looprollen

Wielen

Voor Linde heftrucks en magazijnvoertuigen leveren wij originele wielen. Het wielenprogramma bestaat onder andere uit pallettruckrollen, steunwielen, aandrijfwielen, draagwielen en bandages in polyamide, polyurethane, elastisch rubber en vulkollan. 

Polyamide-wielen zijn standaard wit en hebben een hoge chemische bestendigheid, zijn slagvast en hebben een zeer lage rolweerstand op gladde vloeren. De polyamide-wielen worden vaak ingezet in vochtige omgevingen en daar waar een lage rolweerstand en een hoog draagvermogen vereist is. De polyamide-zwenkwielen en polyamide-bokwielen zijn leverbaar met verzinkte en staalgelaste gaffels.

Vulkollan is de krachtigste elastomeer. Industriële banden van Vulkollan zijn zeer hoog belastbaar en hebben een extreem lage slijtage-factor. Dit resulteert in een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

De wielen met een polyurethane bandage worden geleverd in met een geïnjecteerde thermoplastische band of een gevulkaniseerde band.  Polyurethaan biedt als bandage perfecte rijeigenschappen gecombineerd met een hoog draagvermogen.

De rubber wielen zijn leverbaar in een vol massief rubber en elastisch rubber uitvoering. Elastische rubber wielen kiest u voor een hoog draagvermogen, een lage geluidsproductie gecombineerd met een lage rijweerstand.  

Er zijn 281 producten.

Item 1-12 van 281 in totaal item(s)
Actieve filters